Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Preteklo življenje
Doktorica psihologije in bivši detektiv za umore rešujeta zapletene zločine
  • Naša ocena4/10
  • Vaša ocena-

Preteklo življenje

Past Life

, 2010., ZDA, 0 min.
Preteklo življenje Preteklo življenje Preteklo življenje Preteklo življenje Preteklo življenje Preteklo življenje Preteklo življenje
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
S strani scenarista Davida Hudginsa in inspirirana s knjigo The Reincarnationist avtorice M.J. Rose prihaja Preteklo življenje, dramska serija o neobičajnem paru, ki preiskuje nerazljožljive primere.

Ste že kdaj doživeli déja vu ali srečali nekoga, ki vas močno spominja na nekoga bližnjega? Verjamete v karmo, usodo ali ljubezen na prvi pogled? Ste že imeli izventelesno izkušnjo?


Dr. Kate McGinn ni običajna psihologinja. Je samozavestna, visoko izobražena in inteligenta doktorica prihologije, ki se ukvarja s preiskovanjem kognitivnega in verjame, da lahko preko regresije njeni pacienti, s tem ko se vrnejo v davno preteklost, rešujejo probleme, ki jih težijo danes. S pomočjo terapije in prirojenega daru za "branje" ljudi, začne Kate reševati probleme svojih pacientov tako, da raziskuje njihovo podzavest. Verjame, da obstajajo ravni zavesti in obrazložitve človeškega obnašanja, ki jih znanost ne more pojasniti. Na drugi strani pa ima njen partner Price Whatley popolnoma drugačno zgodbo. Price je detektiv, ki so ga nedavno odpustili iz Oddelka za umore newyorške policije, kjer je delala 12 let. Je ciničen in pragmatičen, trpi zaradi tragične izgube soproge, za katero krivi sebe. Zatem ko začne delati s Kate, spozna, da obstaja nek globlji razlog za vse, kar se mu dogaja.

V vsaki epizodi Price in Kate sodelujeta, da bi rešila zagonetne in neobičajne zločine. V njunem profesionalnem timu se pojavljata še dr. Malachi Talmadge (Schiff), strokovnjak in legenda na področju kognitivnega raziskovanja, ter dr. Rishi Karna (Patel), simpatični novinec iz Calcutte, ki obožuje ameriško televizijo in kubanski jazz.

 


Komentarji
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala