Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Grda račka
Neglamurozna, a bistra in predana Betty dela za ekskluzivno modno revijo v New Yorku
  • Naša ocena8/10
  • Vaša ocena6/10

Grda račka

Ugly Betty

, 2006., ZDA, 0 min.
Grda račkaGrda račkaGrda račkaGrda račkaGrda račkaGrda račkaGrda račka
6.1
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
V površnem svetu visoke mode videz pomeni vse. Moda prihaja in odhaja, edina stalnica pa so presuhe lepotice, ki jo nosijo. Betty Suarez je prikupna, pametna in predana delavka, ki pa v svetu mode izgleda kot slon, ki se poskuša zriniti skozi ozko luknjo.

Ko novinarski tajkun Bradford Meade prepusti svoje cesarstvo, vrhunski časopis modne industrije Mode, sinu Danielu, zaposli Betty kot njegovo pomočnico predvsem zato, ker je verjetno edina ženska v New Yorku, ki je Daniel ne bo hotel spraviti v  posteljo. Čeprav se je hoče Daniel sprva znebiti, ga njene sveže ideje in nepremagljiv duh počasi osvojijo. Nobeden od njiju se sprva ne zaveda vseh zakulisnih iger modnega sveta, zato osnujeta močno partnerstvo proti vsem, ki ne izgubljajo časa in skušajo Daniela na vsak način zrušiti. Očitno je da Daniel in Betty plavata z morskimi psmi...

Modna diva Wilhelmina Slater besni, ker je Bradford na cenjeno mesto glavnega urednika postavil sina in ne nje. Zato Wilhelmina s pomočnikom Marcom in spletkarko Amando ob vsaki priliki sabotira Daniela in Betty. Slednja najde prijateljico v dobrohotni Christini, ki pri časopisu dela kot šivilja.

Bettyjino zasebno življenje je daleč o glamuroznega. Oče Ignacio in sestra Hilda sta zaskrbljena za njeno prihodnost, medtem ko nečak Justin opogumlja teto, naj sanja velike sanje. Fant Walter jo neslavno zapusti, vendar se neprestano vrača v njeno življenje, čeprav se Betty trudi, da bi se ga za vedno znebila

Grda račka, posneta po vzoru kolumbijske telenovele "Yo Soy Betty La Fea", ki je doživela velik uspeh, je v Hollywoodu zaživela v Touchstone studijih.


Komentarji
Neregistrirani korisnik
 
Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala