Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Lepi ljudje
Zgodba o mami dveh hčerk in njenem boju za preživetje v velikem mestu...
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena-

Lepi ljudje

BEAUTIFUL PEOPLE

, 2005., ZDA, 0 min.
Lepi ljudjeLepi ljudjeLepi ljudjeLepi ljudjeLepi ljudjeLepi ljudje
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Hit serija Lepi ljudje je bila v ZDA s strani gledalcev enoglasno sprejeta kot briljantna. Med drugim je bila pohvaljena tudi zato, ker zelo realistično prikazuje situacije in dogodke iz resničnega življenja. Gre za klasično zgodbo o preživetju v velikem mestu, ki je za razliko od številnih drugih, nekoliko sterilnih TV serij ameriške produkcije, občasno prepletena tudi s temami, ki orisujejo sporne strani New Yorka, kot so najstniški seks in droge, ki so se vpletle v vse pore človeške eksistence. Serija se dotakne tudi vedno aktualnega vprašanja družbenega sprejemanja homoseksualnosti.
Mož je zapustil Lynn Kerr (Daphne Zuniga) in jo pustil z njunima hčerama, 16-letno Sophie (Sarah Foret) in 20-letno Karen (Torrey De Vitto). Zapuščene so bile zaradi mlajše ženske, moževe nove ljubezni, in tako začnejo ponovno graditi svoja življenja...
 
Sophie dobi štipendijo prestižne zasebne šole na Manhattnu, zato skupaj s Karen nagovori mamo v selitev iz malega mesteca  v New York. Tam ima nadarjena Sophie sprva težave z vklopom v šolsko okrožje, polno bogatih in samovšečnih najstnikov, vendar njen šarm in nepretencioznost kmalu pritegneta dva mladeniča, Gideona in Nicholasa. Eden je občutljivi umetnik in outsider, drugi pa seksi in samozaverovani fant, vodja skupine, ki ji pravijo Beautiful people.
 
Na drugi strani se Karen nasmiha kariera v vznemirljivem svetu mode, vendar kmalu dojame, da je konkurenca v New Yorku malce večja kot tista, na katero se je navadila.

Po vrsti frustrirajočih del Lynn končno najde mesto pri znanemu dizajnerju v industriji mode. Zaradi narave tega dela je vsakodnevno v kontaktu s svojo edino in največjo ljubeznijo, ki ji je še naprej všeč - zdaj poročenim milijonarjem Julianom Fiskejem, ki se bori s svojimi čustvi do Lynn in moralnimi dilemami, ki jo prinaša zveza z njo.

 

 


Komentarji
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala