Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Eli Stone
Eli Stone je uspešen odvetnik, ki se po neobičajnih vizijah odloči spremeniti svoje življenje.
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena10/10

Eli Stone

Eli Stone

, 2008., ZDA, 0 min.
Eli StoneEli StoneEli StoneEli StoneEli Stone
9.5
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Eli Stone, odvetnik z zavidljivo karijero, doživi celo vrsto neobičajnih halucinacij, pospremljenih z glasbo Georgea Michaela. Ko pa odkrije da boleha za anevrizmo, začne počasi menjati svoj pogled naživljenje in na človeške usode.

Eli Stone (Johnny Lee Miller) si je ustvaril uspešno kariero v vrhunski pravni firmi v San Franciscu kot predstavnik ene od bogatejših in večjih korporacij. Poleg tega pa je velik oboževalec Georga Michaela, ki se tudi pojavi v parih epizodah serije.

Potem ko doživi celo vrsto neobičajnih halucinacij se Eli odloči, da bo našel vzrok teh halucinacij. Ko odkrije da ima anevrizmo se vpraša ali je njegovo stanje izključno medicinske narave ali pa se v tem skriva kakšen višji poziv.

Kljub opozorilom svojega brata nevrokirurga se Eli odloči da bo verjel pojasnilu svojega duhovnega svetovalca Dr. Chena, ki smatra da so mnjegove halucinacije prav za prav vizije prihodnosti. Eli ugotovi, da mu te vizije pomagajo napovedovati bodoče primere zato se odloči spremeniti svoj življenjski slog - prekine razmerje s svojo zaročneko Taylor (Natasha Henstridge), ki je hkrati tudi hči njegovega šefa in se odloči bolj predano posvetiti svojemu poslanstvu.

Scenarista serije Greg Berlanti in Marc Guggenheim imata mnogo izkušenj pri snemanju serij. Berlanti je scenarist nekaj epizod serij ''Brothers & Sisters'', ''Evewood'' in ''Dawson's Creek'', Guggenheim pa nekaj epizoda serij ''Law & Order'', ''CSI: Miami'' in ''The Practice''.


Komentarji
Neregistrirani korisnik
 
Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala