Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Najsmrtonosnejše živali na svetu
Oglejte si osupljive posnetke najbolj nevarnih živalskih bitij na Zemlji
  • Naša ocena8/10
  • Vaša ocena-

Najsmrtonosnejše živali na svetu

World's Deadliest Animals

, 2006., ZDA, 0 min.
Najsmrtonosnejše živali na svetuNajsmrtonosnejše živali na svetuNajsmrtonosnejše živali na svetuNajsmrtonosnejše živali na svetuNajsmrtonosnejše živali na svetu
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
V naravi velja le eno pravilo: jej ali pa te bodo požrli. V tej zanimivi seriji v petih delih bomo spoznali živali, ki spadajo v kategorijo plenilcev. Ne glede na to ali lovijo sami ali v tropu, ali uporabljajo možgane ali mišice, so te živali ustvarjene za ubijanje in gorje vsakomur, ki jim prekriža pot. Oddaja predstavlja osupljive posnetke v HD tehniki.

Tropi in roji

Nekatere živali delujejo kot dobro naoljen stroj za ubijanje. Naučile so se, kakšne prednosti prinaša timsko delo. Od levov do piraj, se te živali zanašajo na strategijo, sporazumevanje in pogosto tudi na dobro načrtovane zasede, s katerimi pridejo do svojega naslednjega obroka. To nadaljevanje predstavlja osupljive posnetke tropov plenilcev in vključuje orke, leve, piraje in še koga.

Najboljši plenilci

To so največji in najboljši morilci v okolici, vrhunski plenilci, ki se jih bojijo tudi drugi plenilci. Zdaj bomo videli te strahovite živali pri delu in si pobliže ogledali lovce, ki so se ustalili na vrhu prehrambne verige.

Orožje plenilcev

Medtem ko se plenilci v borbah zanašajo na tradicionalna orožja, kot so kremplji in zobje, imajo drugi cele orožarne skrivnega orožja. Ti plenilci so najučinkovitejši ubijalski stroji, saj uporabljajo vse, od kemičnega orožja do zvoka.

Supermoč plenilcev


Osupljiv prikaz nekaterih najbolj nenavadnih in čudovitih spretnosti, ki jih živali uporabljajo pri lovu in ubijanju plena. Ti plenilci v rokavu skrivajo asa in odločeni so, da ga bodo v boju proti svojim sovražnikom tudi uporabili.

Živalske bitke


Življenje v kraljestvu živali so nenehne bitke za hrano, ozemlje in parjenje. Oglejte si, kako potekajo te bitke pri določeni vrsti, saj živali v boju za prevlado uporabijo vse, kar jim je na voljo.
 


Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala