Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Tako globoko kot ocean
Po ugrabitvi njunega sina ponovno iskanje po osmih letih razkrije resnico
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Tako globoko kot ocean

THE DEEP END OF THE OCEAN

, 1999., ZDA, 106 min.
Tako globoko kot oceanTako globoko kot oceanTako globoko kot oceanTako globoko kot ocean
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Ulu Grosbard je znan po kvalitetnih melodramah, tako je tudi z "Tako globoko kot ocean". Ekranizacija hvaljene knjige Jacquelyn Mitchard se ukvarja s številnimi aspekti ugrabitve otroka in velikim obratom, raziskuje pa tudi nasprotno stran, ugrabiteljsko, ter nakazuje na nesmiselnost speljevanja krivda samo na eno stran.

Beth Cappadora (Michelle Pfeiffer) odide na petnajsto obletnico mature v Chicago in s seboj pripelje tri otroke: 7-letnega Vincenta, 3-letnega Bena in komaj rojeno Kerry. Vendar se v gužvi predverja hotela zgodi nesreča: mali Ben izgine, Beth pa po kratkem iskanju obvesti policijo o izginotju njenega sina. 

Detektivka Candy Bliss (Whoopi Goldberg), in tudi Bethin mož, Pat (Treat Williams), se odpravita na vseobsegajočo preiskavo, vendar so možnosti za odkritje izginulega otroka sčasoma vse manjše. Končno se Beth in Pat vrneta domov v Wisconsin, kjer poskušata nadaljevadi vsakdanje življenje z vzgojo Vincenta in Kerry.

Ko pa na travniku družine Cappadora nekega dne, po osmih letih, srečata dvanajstletnega Sama (Ryan Merriman), materinski instinkt Beth takoj opozori, da gre za njenega sina Bena. Policijska preiskava potrdi njene sume, vendar je to šele začetek velikih skrbi družine Cappadora. 


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala