Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Na robu ljubezni
Zgodba o ljubezenskem trikotniku, v katerega središču se nahaja Dylan Thomas
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena-

Na robu ljubezni

The Edge of Love

, 2008., Anglija, 110 min.
Na robu ljubezniNa robu ljubezniNa robu ljubezniNa robu ljubezniNa robu ljubezni
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Zgodba, ki temelji na resničnih dogodkih in osebah, nas popelje v burni čas druge svetovne vojne, ko pevka Vera v Londonu po dolgih letih znova sreča mladostno ljubezen - čutnega pesnika Dylana. Novo iskrenje čustev omejuje Dylanov zakon z avanturistično Caitlin, a tekmici nepričakovano postaneta prijateljici. Vera se naposled poroči z dolgoletnim oboževalcem Williamom, toda nedoživete strasti in prelomljene obljube se v senci vojne napetosti znova razplamtijo in vse vpletene potisnejo na rob ljubezni in razuma.

Živahni, svobodomiselni ženski poveže pesnik, ki ljubi obe.

Skozi življenje dveh žensk spoznamo strast in patos legendarnega pesnika Dylana Thomasa. Vera Phillips in Dylan sta bila zaljubljena v otroštvu. Deset let pozneje se spet srečata v od vojne razrušenem Londonu. Ona nastopa kot pevka, on pa piše propagandne scenarije za vlado. Spet začutita, da med njima vre, toda on je poročen s pustolovsko Caitlin. Čeprav sta tekmici, ženski postaneta prijateljici. Caitlin si poleg moža privošči še vrsto ljubimcev in teži jo, ker ve, da je med Vero in Dylanom globlja vez.

Tudi Verino življenje je burno. Poroči se z zaljubljenim Williamom Killickom, toda ko ga pošljejo v boj, se Vera s prijateljema vrne v domači Wales, kjer bije intimen boj med tem, kar ji govori pamet, in tem, kar ji narekuje srce.

William, ki ga je vojna krepko zaznamovala, se vrne drugačen, spremenjen, odkrije pa tudi, da Vera ni več brezskrbna kabaretska pevka, s katero se je poročil. Po soseski se šušlja, da Verin otrok sploh ni njegov, olje na ogenj pa priliva še Dylan s svojimi pikrimi pripombami. Williamu prekipi in v njegovem besnem izbruhu se mora Vera končno odločiti, kateri je moški njenega življenja.


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala