Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Jude Law v ekranizaciji ruske klasike Ana Karenjina?
V tragični ljubezenski zgodbi režiserja Joe Wrighta bosta ob Lawu tudi Keira Knightley in Aaron Johnson
25. marec 2011

Jude Law v ekranizaciji ruske klasike "Ana Karenjina"?

Vzorna žena in skrbna mati, ki ve kaj je zadovoljstvo, ne pozna pa strasti. To se spremeni ko spozna ognjevitega grofa Vronskega. Zaradi njega zavrže zakon, družino, položaj in na koncu življenje. To je zgodba kultne ruske klasike "Ana Karenjina" , ki bo kmalu prišla tudi na velika filmska platna.

Tako naj bi se v ekranizaciji Tolstojevega dela v eni od  glavnih vlog, ob Keiri Knightley, našel tudi Jude Law. Igralec naj bi bil v fazi pogovorov, ni pa še niti znano katero vlogo naj bi igral, Alekseja Karenjina ali Vronskega? Režisere filma Joe Wright, zaslužen za "Pride  and Prejudice" in "Atonement", v katerih je že sodeloval s Keiro Knightley, se prav tako dogovarja z mladim Aaronom Johnsonom ("Kick-Ass") v vezi z sodelovanjem v filmu. Scenarij za tragično romanco naj bi napisal z Oskarjem nagrajeni Tom Stoppard ("Shakespeare in Love").

Ana Karenjina je sicer na velikih filmskih platnih bila prikazana že davnega leta 1935. in kasneje 1997. kjer so glavne vloge tolmačili sijajna Greta Garbo in Sophie Marceau ter Fredric March in Sean Bean v vlogi Vronskega.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2021 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala