Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Producenti Plačancev 3 v lov za pirati
Piratska verzija se je pojavila še preden je film pričel s predvajanjem, zato so se producenti odločili poiskati krivca.
19. september 2014

Producenti Plačancev 3 v lov za pirati

Avi Lerner, producent vseh treh delov Plačancev in predsednik Millenium Filmsa, je povedal, da je šokiran, da je v juliju film nekako "pricurljal" na internet in tako povzročil izgubo v višini 250 milijonov dolarjev, ki bi jih lahko zaslužili s prodajo kino vstopnic. 
 
Podjetje je zato naredilo nepričakovan korak in se podalo v lov za osebami, ki so odgovorne za to, da se je film razpasel po spletu, in sicer preko pošiljanja pravnih dopisov lastnikom IP naslovov. Ti naj bi služili kot nadomestilo resnejšim posledicam, ki bi jih lahko doletele, če se znajdejo na sodišču. 
 
Lerner je povedal, da je piratsko različico filma preneslo preko 10 milijonov ljudi še preden je film sploh začel s predvajanjem v kino dvoranah. "To je 10 milijonov ljudi, ki so film ukradli," pravi. "In mi želimo najti teh 10 milijonov ljudi," še dodaja. Povedal je tudi, da namen teh njihovih dejanj ni le v poravnavi izgub, temveč želijo poslati sporočilo, da se krasti pač ne spodobi.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala