Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Prihajajo Plačanke?
Simon West, režiser Plačancev 2, bi želel videti Millo Jovovich, Angelino Jolie in Cameron Diaz v ženski različici Plačancev.
21. avgust 2012

Prihajajo Plačanke?

Režiser drugega dela filma Plačanci Simon West je izjavil, da bi želel v tretjem delu hollywoodske uspešnice angažirati žensko vojsko na čelu s Cameron Diaz in Angelino Jolie.

»Všeč mi je ideja o Plačancih s sedmimi ali osmimi ženskami – plačankami,« je povedal West na hollywoodski premieri Plačancev 2.

Na castingu njegovih sanj bi se poleg Angeline in Cameron pojavile še Milla Jovovich, Helen Mirren in Jamie Lee Curtis, poročajo britanski mediji. West je tudi pojasnil, da plačanke moškim zvezdnikom filma ne bi vzele posla, v filmu bi namreč zaigrali tudi Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger in Bruce Willis.

Prvi del Plačancev je prišel v kinematografe leta 2010. Zgodba je spremljala skupino plačancev, ki so se podali v Južno Ameriko, da bi onemogočili podkupljenega vojnega voditelja in pobeglega CIA operativca, ki vladata na tamkajšnjem otoku. Film, v katerem malce ostareli plačanci s Stallonejem in Jasonom Stathamom na čelu tvegajo življenje za mlado žensko, ki so jo pravkar spoznali, je bil velika uspešnica in je širom sveta prinesel 274 miljonov dolarjev zaslužka.

Plačanci 2 so v preteklem vikendu zavzeli prvo mesto ameriške top lestvice z 28,6 miljoni dolarjev zaslužka.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2021 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala