Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Napihnjenci
Vojaški pilot s slabo psihično stabilnostjo vodi zelo zapleteno vojaško akcijo...
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena8/10

Napihnjenci

HOT SHOTS!

, 1991., ZDA, 84 min.
NapihnjenciNapihnjenciNapihnjenciNapihnjenciNapihnjenciNapihnjenciNapihnjenciNapihnjenci
8.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Biti pravi frajer ni lahko. Napihnjenci, hrupna parodija režiserja in koscenarista Jima Abrahamsa, so film, ki ni izgubil svoje atraktivnosti niti dvajset let po premieri. Glede na to, da filmi, iz katerih se v svojih scenah norčuje - "Top Gun", "Pleše z volkovi", "V vrtincu" - spadajo med klasike, so tudi njegove odbite šale vedno vsem razumljive in prilično aktualne. Charlie Sheen je kot premaknjeni pilot z bebastim izrazom oddelal eno svojih najbolj prepoznavnih vlog.

Najprej se je spraševal Ali je pilot v letalu. Nato je sprožil Golo pištolo. Zdaj nam Jim Abrahams postreže s svojo najbolj noro komedijo in največjo parodijo vseh časov. S Charliejem Sheenom, Lloydom Bridgesom in Jonom Cryerjem v glavnih vlogah vas bodo Napihnjenci spravili do solz s svojimi odbitimi priredbami nekaterih najbolj slavnih zgodb in prizorov v zgodovini filma. Pogasite cigarete, preverite ali je vaš sedež vzravnan ter se pripravite na zabaven, domiseln in popolnama nor let - a le previdno, saj kaže, da je v zraku nekaj smešnega!

Po incidentu, zaradi katerega so nadrejeni podvomili v njegovo psihično stabilnost, vrhunski pilot Topper Harley (Charlie Sheen) zapusti mornarico in gre živet k indijancem. A njegove usluge so ameriški vojski še kako potrebne, zato se Topper vrne v službo z nalogo, da uniči nuklearne reaktorje Saddama Husseina.

Topper pa nikakor ne more mirno sodelovati z ostalimi piloti, od katerih je eden celo zaljubljen v isto dekle kot on. Star Topperjev psihični manjko se počasi začne ponovno pojavljati in samo vprašanje časa je, kdaj bo pilot popustil pod pritiskom.


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala