Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Šola za barabe
Sramežljivi mladenič se vpiše na poseben tečaj za dvigovanje samozavesti
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Šola za barabe

SCHOOL FOR SCOUNDRELS

, 2006., ZDA, 100 min.
Šola za barabeŠola za barabeŠola za barabeŠola za barabe
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Roger je sramežljiv in raztresen mladenič s pomanjkanjem samozavesti. Z namero otresti se vsega tega, se vpiše na tečaj dvigovanja samozavesti, ki ga vodi potuhnjeni dr. P. S pomočnikom Lesherjem uporabljata nenavadne, pogosto nevarne metode, pri katerih pa rezultati niso vprašljivi.

V šoli Roger spozna sošolce s podobnimi težavami. Walsh se na vse pretege trudi izseliti iz kleti svoje mame, Diego je žrtev svoje ukazovalne žene, Eli pa sramežljiv fant, ki hrepeni po ženski družbi. Rogerjeva samozavest je vse večja in v razredu prihaja v ospredje. Ima celo dovolj poguma, da povabi na zmenek Amando, svojo dolgoletno ljubezen. Toda Roger kmalu opazi tekmovalno plat svojega učitelja. Dr. P si očitno zada nalogo uničiti Rogerjevo osebno in poslovno življenje. Pripravljen je storiti vse, tudi omrežiti Rogerjevo izvoljenko. Roger mora Amandi prikazati, kakšen je dr. P v resnici in ga premagati v njegovi lastni igri.

Billy Bob Thornton (dr. P) se je v svoji dolgoletni karieri izkazal tako v vlogi igralca kot tudi režiserja in scenarista. Leta 2004 je zaigral v uspešnici Friday Night Ladies, leto poprej pa je za vlogo v odlično ocenjenem celovečercu Bad Santa prejel nominacijo za zlati globus za najboljšega igralca v mjuziklu ali komediji. Vmes je navdušil tudi z vlogo v zgodovinski drami The Alamo, nazadnje pa se je preizkusil v komedijah The Bad News Bears in The Ice Harvest.


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala