Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Novo v kinu: Straža
Od včeraj si lahko v slovenskih kinematografih ogledate Stražo z Benom Stillerjem, Vinceom Vaughnom, Jonahom Hillom in drugimi.
14. september 2012

Novo v kinu: Straža

V novi komediji Straža, ki je od včeraj na ogled tudi v naših kinematografih, spremljamo zgodbo očetov iz predmestja, ki oblikujejo sosedsko stražo, da bi ubežali svojim vsakdanjim rutinskim življenjem. A kaj kmalu odkrijejo nevarno invazijo vesoljcev...

Evan z namenom, da bi kar največ prispeval k razvoju lokalne skupnosti, po številu bolj ali manj uspešnih projektov osnuje sosesko stražo. Pri tem se mu pridružijo sosedje, gradbenik Bob, zavrnjeni policist Franklin in Jamarcus, ki se je nedavno ločil od svoje žene.


Vir: http://www.kolosej.si

V soseski skušajo uvesti svoja pravila, a jih nihče ne jemlje preveč resno. Med enim izmed rednim obhodov odkrijejo nenavaden stvor in člani straže so prepričani, da so odkrili invazijo vesoljcev.  Sprva nameravajo opozoristi someščane, a se kmalu pričnejo zavedati, da so si nezemljani morda nadeli videz prijaznih sosedov. Ob vrsti komičnih situacij skuša tako straža rešiti človeštvo pred nezemljanskimi pošastmi...

Člane sosedske straže upodobijo Ben Stiller kot zavedni državljan Evan, Vince Vaughn kot družinski človek Bob, Jonah Hill kot podivjani in jezični Franklin ter Richard Ayoade kot nedavni ločenec Jamarcus.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2021 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala