Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Leonardo DiCaprio in Jonah Hill ponovno skupaj!
Tokratni projekt bo drama o Richardu Jewellu, človeku, ki je na Olimpijskih igrah rešil mnoga življenja.
5. februar 2014

Leonardo DiCaprio in Jonah Hill ponovno skupaj!

Po izredno uspešnem sodelovanju Leonarda DiCapria in Jonaha Hilla v filmu Volk z Wall Streeta, ki bi lahko rezultiralo v oskarju za oba, sta slavna igralca že pristala na nov skupni projekt, poroča Deadline.

20th Century Fox je namreč odkupil pravice za članek Vanity Fair-a o resnični drami na Olimpijskih igrah v Atlanti leta 1996, ko je eksplozija ubila dva človeka, ranjenih pa je bilo še 111 drugih.

Spomnimo, 8 dni po otvoritvi Olimpijskih iger je varnostnik Richard Jewell na stadionu odkril nastavljeno bombo, takoj poklical policijo in pomagal evakuirati kar se da veliko število ljudi. Kljub njegovi hitri reakciji in iznajdljivosti je obiskovalka Alice Hawthorne izgubila življenje, kamerman Melih Uzunyol je umrl zaradi srčnega infarkta, ranjenih pa je bilo še 111 drugih.



Tri dni kasneje je Jewell postal glavni osumljenec za zločin, mediji pa so v naslednjih 48 urah uničili tako njegovo kariero kot zasebno življenje. Šlo je za konkreten primer, kako lahko novinarsko poročanje, ki temelji na nezanesljivih in nepopolnih informacijah, vpliva na življenje nedolžne osebe. Leta 2003 je zločin nato priznal Eric Robert Rudolph, ki je dobil doživljenjsko zaporno kazen.

Dogajanje v filmu se bo osredotočilo na hrabro dejanje varnostnega uslužbenca, ki je bil nato obtožen vpletenosti v terorizem. Jonah Hill bo upodobil nesrečnega Jewella, DiCaprio pa njegovega odvetnika. Zaenkrat še ni znano, kdo se bo lotil scenarija in režije, zagotovo pa se zopet obeta odlična biografska drama.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala