Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Bollywoodski junak
Človekova želja, da pomaga drugim, je postavljena na preizkušnjo
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Bollywoodski junak

Bollywood Hero

, 2009., Nizozemska, 85 min.
Bollywoodski junakBollywoodski junakBollywoodski junakBollywoodski junakBollywoodski junak
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Potem, ko prispe v Mumbai z namenom, da odigra majhno vlogo v bollywoodskem filmu, je Nick, nizozemski igralec, priča usodni avtomobilski nesreči mladega dekletca - beračke. Resno pretresen se Nick odloči, da ne bo več pasivna priča bede, ki ga obkroža, in začne pomagati vsem nesrečnim ljudem, ki jih srečuje. Ta odločitev pa ima veliko večji odmev, kot si je lahko zamišljal ...

Nick (Egbert-Jan Weeber) je nizozemski igralec, ki prvič potuje v Indijo, potem, ko dobi vlogo v razkošnem bollywoodskem zgodovinskem epu, ki ga snemajo v Mumbaiju. Ne mine veliko časa, ko se Nick zave revščine in kulturnih delitev, ki so sestavni del življenja v Mumbaiju. Ko s taksijem potuje skozi mesto, deklica, ki prosi za drobiž, steče proti njemu, in ko Nick pokliče taksista, prestrašeni voznik slučajno povozi dekletce. Pretresen zaradi incidenta se Nick poveže s taksistom Premom (Akhulesh Kumar), in ko Nick izve za Premovo obupno finančno stanje, se mu odloči pomagati.

Nedolgo po tem dogodku Nick daruje svoj dohodek revnim in nesrečnim ljudem v Mumbaiju, toda dlje kot  igra vlogo dobrotnika, težje lahko ugozobi, če pomaga dovolj ali samo slabša že tako slab položaj. Medtem Nick začne ljubezensko zvezo z glavno igralko filma, Sito (Ishwari Bose-Bhattacharya), ki išče izhod iz dogovorjenega zakona, v katerega jo sili družina.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala