Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ulični ples 3D
Skupina uličnih plesalcev združi moči s člani prestižne plesne šole
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Ulični ples 3D

StreetDance

, 2010., ZDA, 98 min.
Ulični ples 3DUlični ples 3DUlični ples 3DUlični ples 3DUlični ples 3D
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Londonska plesna skupina, ki trenira za "StreetDance" prvenstvo Velike Britanije, je prisiljena sodelovati s skupino baletnikov šole Royal Dance v zameno za prostor za vadbo. Dve plesni skupini praktično nimata nič skupnega, razen velike strasti do plesa.

Carly še nikoli ni šlo bolje: zaljubljena je v svojega karizmatičnega fanta Jaya in njuna plesna skupina je ravnokar prišla v finale prvenstva uličnih plesalcev Velike Britanije. A vse se obrne, ko Jay zapusti Carly in plesalce; zlomi ji srce in ogrozi sanje uličnih plesalcev. Carly skuša plesalcem – in sebi – dokazati, da jih lahko popelje do zmage. Vendar začne pa po vrsti neprilik v svoje vodstvene sposobnosti resno dvomiti. Rešitev nepričakovano ponudi ravnateljica Helena, ki navdušena nad sposobnostmi in zagnanostjo Carlyjine skupine z uličnimi plesalci sklene dogovor: če bodo sodelovali z njenimi baletniki, lahko vadijo v razkošnem plesnem studiu baletne akademije.

Helena upa, da bo Carly uspela v njene mlade varovance vnesti nekaj zagona in strasti, ki je tako očitna med uličnimi plesalci. Sledi spopad kultur in dveh skrajno različnih plesnih slogov. Po letih klasičnega šolanja so baletniki zgroženi nad nič kaj strogim slogom plesalcev, Carly pa vse bolj nažira njihova vzvišenost. Na koncu kljub svoji togosti baletniki začno spoštovati sijajne figure plesalcev in Carly si ne more kaj, da se ne bi zaljubila v postavnega baletnika Tomasa. Bosta obe skupini plesalcev znali sodelovati, preden se začneta prvenstvo v uličnem plesu in sprejemni izpiti v Kraljevi balet?

 


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala