Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Mandžurski kandidat
Remake istoimenskega trilerja iz leta 1962 o vojnem vederanu, ki raziskuje vojno zaroto
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena-

Mandžurski kandidat

The Manchurian Candidate

, 2004., ZDA, 129 min.
Mandžurski kandidatMandžurski kandidatMandžurski kandidatMandžurski kandidatMandžurski kandidatMandžurski kandidatMandžurski kandidatMandžurski kandidat
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Kaj bi si mislili, če bi nenadoma odkrili, da je nekdo šaril po vaših možganih in spreminjal vaše spomine? In vse to samo zato, da bi na mesto predsednika države spravil svojega človeka, ki ga ima v popolni oblasti? Kaj bi si mislili, če bi nenadoma odkrili, da je nekdo šaril po vaših možganih in spreminjal vaše spomine? In vse to samo zato, da bi na mesto predsednika države spravil svojega človeka, ki ga ima v popolni oblasti? Najbrž bi se ustrašili in skušali odkriti, za kaj gre.
Začelo se je v Kuvajtu pred operacijo Puščavski vihar, ko je izvidniška enota stotnika Marca padla v zasedo. Stotnik poskuša voditi obrambo, a je onesposobljen. Ko pride k sebi, se spomni le, da je enoto rešil narednik Shaw in da sta bila dva vojaka ubita. Ob vrnitvi v domovino predlaga narednika Shawa za Častno medaljo kongresa, ki jo le-ta tudi dobi. Nekaj let kasneje zdaj major Marco še vedno dela v vojski, narednik Shaw pa se je začel vzpenjati po politični lestvici in je postal kandidat za podpredsednika na prihajajočih volitvah. Marco vse pogosteje sanja čudne sanje, v katerih so dogodki iz Kuvajta drugačni, kot se jih spominja in tudi narednik Shaw je imel v njih drugačno vlogo. Marco počasi razkrije, kaj se je v Kuvajtu res dogajalo in kdo stoji za tem. S svojimi strahovi se najprej obrne na svoje nadrejene, ki mu ukažejo, naj na vse skupaj pozabi in jemlje še več zdravil. Zato za pomoč prosi senatorja Jordana, ki se sooči z Raymondom Shawjem in njegovo oblastno materjo, senatorko Eleanor Prentiss Shaw. To soočenje ga stane življenja. Marco poskuša preprečiti, da bi bil Raymond Shaw izvoljen, ker ga ima nekdo očitno popolnoma v oblasti. Pa mu bo uspelo?
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala