Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Johnny Depp ponovno v muzikalu
V glasbenem filmu Into the Woods bo Johnny Depp med drugim združil moči z Meryl Streep.
29. april 2013

Johnny Depp ponovno v muzikalu

Znani igralec Johnny Depp se trenutno dogovarja za nastop v Disneyevi filmski adaptaciji broadwayskega muzikala Into the Woods. Depp se je sicer v svoji karieri že preizkusil v glasbenem filmu, in sicer v letu 2007, ko je svoje pevske sposobnosti pokazal v delu Tima Burtona Sweeney Todd: Hudičev brivec.

Pri omenjenem projektu bo Depp sodeloval z režiserjem Robom Marshallom, s katerim sta že združila moči pri snemanju četrtega dela Piratov s Karibov. Marshall je precej izkušen v snemanju muzikalov, saj se lahko pohvali že s filmi Chicago (2002) in Devet (2009).

Into the Woods predstavlja kombinacijo klasičnih pravljic, dogajanje pa se odvija okrog zgodbe peka in njegove žene, ki zaradi prekletstva ne moreta imeti otrok. Odpravita se na pot v gozd, da bi se zoperstavila čarovnici, ki ju je preklela, na potovanju pa srečata različne like, med njimi Rdečo kapico, Pepelko in druge.

V vlogi karizmatične čarovnice bomo spremljali Meryl Streep, zaenkrat pa še ni znano, ali bo Depp upodobi lačnega volka iz pravljice ali pa peka, ki se sooči s čarovnico.

Johnny Depp sicer v svoji keriero pogosto snema filme za Disney, še pred muzikalom Into the Woods pa bomo lahko igralca letos videli v filmu The Lone Ranger. Trenutno Depp snema ZF triler Transcendence, ki predstavlja režiserski prvenec Wallyja Pfisterja, v njem pa zaigra ob Morganu Freemanu.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala