Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Neuspeh za Johnnyja Deppa?
Novi ZF film Transcendenca je v ameriških kinematografih začel še slabše kot Osamljeni jezdec.
26. april 2014

Neuspeh za Johnnyja Deppa?

Pretekli vikend na kino blagajnah po svetu ni prinesel bistvenih sprememb, zato pa je predstavljal toliko večji neuspeh za Johnnyja Deppa. Medtem ko se Stotnik America: ZImski vojak že tretji teden zapored drži na prvem mestu ameriških kino seznamov, je film Transcendenca svoj prvi teden dočakal šele na 4. mestu s približno 10 milijoni dolarjev zaslužka.

Slab začetek Deppovega novega filma ni izključno njegova krivda. Reklame za film so bile dobre in so v javnosti vzbudile zanimanje za neobičajno tehnologijo prihodnosti, težave pa so se pojavile pri samem dogajanju, glede katerega je tudi Depp sam v nekem intervjuju priznal, da ga ne razume najbolje.


Kot dodatni razlogi se navajajo tudi slab razvoj glavne tematike, neobičajna količina seksizma, strašno počasen razvoj dogodkov itd. Poleg Deppa v filmu nastopajo nič manj slavni Morgan Freeman, Rebecca Hall, Paul Bettany, Cillian Murphy in Kate Mara.

Film Transcendenca se že omenja kot eno največjih filmskih razočaranje tega leta. Na ogled je tudi že v slovenskih kinematografih, tako da lahko o njegovem uspehu/neuspehu presodite sami.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala