Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Pisma Juliji
Mlado dekle postane del neverjetne ljubezenske zgodbe...
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Pisma Juliji

Letters to Juliet

, 2010., ZDA, 105 min.
Pisma JulijiPisma JulijiPisma JulijiPisma JulijiPisma Juliji
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
So naivne predstave o romantični ljubezni sposobne preživeti tudi v resničnem svetu? Ljubezen, predvsem pa pogum, sta potrebna, da tvegamo in spremenimo svoje življenje. To je vodilna misel romantične komedije Pisma Juliji v produkciji Summit Entertainmenta.

Ambiciozna novinarka Sophie Hall (Seyfried) se z ljubimcem Victorjem (Bernal) iz New Yorka odpravi na romantične počitnice v Italijo. Medtem ko je Victor zaposlen s svojo kariero, se Sophie med sprehodom nenadoma znajde na slovitem veronskem dvorišču zaljubljene Julije Capulet (iz Romea in Julije).

Med pismi o izgubljenih ali neuslišanih ljubeznih, ki jih Juliji pošiljajo ženske z vsega sveta, Sophie najde pol stoletja staro pismo Claire Smith (Redgrave). Ta se je še kot najstnica zaljubila v nekega mladega Italijana in ga s pomočjo pisma skušala ponovno poiskati. Na Sophiejino presenečenje pismo navdihne Claire, zdaj že babico, da v iskanju davno izgubljene ljubezni (Nero) pripotuje v Verono.

Poizvedovanju po vsej Toskani se pridruži tudi Clairin vnuk Charlie (Egan) in trojica spozna, da je za soočenje z ljubeznijo potrebna dobršna mera poguma. Sophie se nove pustolovščine sprva loti predvsem iz koristoljubnih nagibov, saj naj bi ji pretresljiva ljubezenska zgodba pomagala napredovati v novinarski karieri. Ko pa se zaplete v pomoč Claire pri iskanju njene druge priložnosti, svoj lov na zgodbe prepozna kot beg od lastnega življenja.

V filmu zaigrajo Amanda Seyfried (Mamma Mia), Vanessa Redgrave (šestkratna nominiranka za oskarja, prejela pa ga je za naslovno vlogo v Juliji), Christopher Egan (Eragon), Gael García Bernal (Motoristov dnevnik) in Franco Nero (Umri pokončno 2). Film je režiral Gary Winick (Čudežna mreža, Od deklice do bejbe), producenti pa so Mark Canton, Ellen Barkin in Caroline Kaplan.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala