Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Odpleši svoje sanje
Uporniški ulični plesalec okdriva čare plesanja ob pomoči mlade plesalke v vzponu
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena-

Odpleši svoje sanje

Step Up 3-D

, 2010., ZDA, 104 min.
Odpleši svoje sanjeOdpleši svoje sanjeOdpleši svoje sanjeOdpleši svoje sanjeOdpleši svoje sanje
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
On je upornik iz napačnega mestnega predela. Ona je plesalka z elitne šole odrskih umetnosti. Njuna svetova ne bi mogla biti bolj različna, toda ko se njuni usodi srečata, med njima začnejo preskakovati iskrice, ki poganjajo sodobno hip-hop pravljico ...

On je upornik iz napačnega mestnega predela. Ona je plesalka z elitne šole odrskih umetnosti. Njuna svetova ne bi mogla biti bolj različna, toda ko se njuni usodi srečata, med njima začnejo preskakovati iskrice, ki poganjajo sodobno hip-hop pravljico o tem, kako izkoristiti edinstveno priložnost in uresničiti najbolj neverjetne sanje.

Tyler Gage (Channing Tatum) preživlja mladost na krutih mestnih ulicah in se zaveda, da se verjetno nikoli ne bo prebil od tam. Toda ko ga organi pregona pošljejo na družbeno koristno delo v šolo odrskih umetnosti, se vse spremeni. Spozna primabalerino Noro (Jenna Dewan), očarljivo gospodično, ki obupano išče nekoga, ki bi nadomestil njenega poškodovanega soplesalca pred pomembno plesno revijo. Ko Nora skrivaj opazuje Tylerjeve gibe, si ne more kaj, da ne bi opazila njegovega naravnega talenta. Odloči se, da mu bo ponudila priložnost. Toda ko začneta trenirati, se pokažejo njuna nasprotja.

Edina stvar, ki Tylerja loči od praznine, je njegova želja, da bi se prebil z ulice – in edina stvar, ki loči Noro od njene briljantne prihodnosti, je plesna revija. Tyler ima samo eno priložnost, da dokaže tako Nori kot samemu sebi, da se lahko prebije v boljše življenje.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala