Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Paulina skrivnost
Deklica in deček z bujno domišljijo se odpravita v iskanje njenega izgubljenega dnevnika
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena-

Paulina skrivnost

PAULAS GEHEIMNIS / PAULA'S SECRET

, 2006., Nemčija, 85 min.
Paulina skrivnostPaulina skrivnostPaulina skrivnostPaulina skrivnostPaulina skrivnost
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Ta izvrstni film za otroke, mlade in celotno družino je nenavadno uspela mešanica angažiranega socialnega, detektivskega in pustolovskega najstniškega filma. Ne samo, da prikazuje grdo stran življenja revnih priseljencev v Nemčiji, ampak tudi sodobno, bogato Nemčijo in življenje nemških družin.

Paula (T. Heintzelmann) ima dvanajst let, živi v bogati družini, oče in mama pa jo imata rada in sta skrbna z njo. Večino časa preživi v svojem svetu iz domišljije, kjer je princesa, zaljubljena v prekrasnega princa in on vanjo. Vse, o čemer sanjari, zapisuje v svoj dnevnik, od katerega se ne loči. V resnici je edini fant, ki mu je všeč, njen sošolec Tobi (V. P. de Wall). Ker je Tobi vse drugega kot princ iz domišljeje, ga Paula niti ne opazi. Po zadnjem dnevu šole v metroju izgine iz torbe njen dnevnik. Paulini starši prijavijo primer policiji, ker se Paula ne pusti potolažiti.

 Prišel je čas za poletne praznike. Tobijevi starši odpotujejo, on pa ostane sam doma z mlajšo sestro Jenny (C. Spranger). Paula bi morala oditi v poletni kamp, kjer igrajo tenis, se učijo jahati, plavajo in pojejo ob tabornem ognju. Vendar se Tobi in Paula domislita, da v kamp namesto nje odide Jenny, Paula pa se bo tačas preselika k Tobiju, od koder se bosta skupaj odpravila v iskanje njenega dnevnika.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala