Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Tron: Zapuščina
Sin genialnega znanstvenika se poda v virtualni svet, da bi rešil očeta, ki je izginil...
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena7/10

Tron: Zapuščina

Tron: Legacy / TRON LEGACY

, 2010., ZDA, 125 min.
Tron: ZapuščinaTron: ZapuščinaTron: ZapuščinaTron: ZapuščinaTron: Zapuščina
6.9
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Uporniškega Sama od otroštva spremlja skrivnostno izginotje očeta Kevina, toda nenavaden klic iz očetove nekdanje pisarne Sama pripelje do izjemnega odkritja. Kevin je dve desetletji preživel v videoigrici, ki jo je ustvaril, in v njej se znajde tudi Sam. Da bi preživel v surovem svetu futurističnih gladiatorskih spopadov, Sam združi moči z očetovo zaupnico Quorro, toda navidezna resničnost ponuja večje in nevarnejše izzive, kot si je Sam kadarkoli predstavljal.

Sam Flynn (Garrett Hedlund), neprilagojeni in uporniški sedemnajstletnik, ne more preboleti skrivnostnega izginotja svojega očeta Kevina (Jeff Bridges), ki je nekdaj veljal za vodilnega vizionarja v svetu visoke računalniške tehnologije. Ko na pobudo očetovega zvestega prijatelja Alana Bradleyja (Bruce Boxleitner) raziskuje nenavaden klic iz zdaj opuščene očetove pisarne, ki bi ga lahko opravil samo njegov oče, nevede in nehote vstopi v Mrežo, kjer je že 20 let ujet Kavin Flynn. Digitalni svet, ki ga zdaj obdaja, ga v enaki meri navdušuje in plaši; s pomočjo neustrašne bojevnice Quorre (Olivia Wilde) se oče in sin spet snideta in se podata na pot čez vizualno neverjetno in osupljivo digitalno pokrajino proti točki, za katero Sam upa, da bi lahko bila izhod v zunanji svet in rešitev za oba.

Svet, ki ga je ustvaril Kevin Flynn pred mnogimi leti, je z domišljijo računalniških igric in genialnostjo njegovega stvarnika v tem času postal osupljivo naprednejši in samozadosten ter poln nikoli poprej videnih vozil, plovil, orožij, pokrajin in mest. Obvladuje pa ga brezkompromisni zli um, imenovan Clu (Jeff Bridges), ki se ne bo ustavil pred ničemer, da bi jima preprečil pobeg.


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala