Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Carja Hazzarda
Sorodnika, njun stric in sorodnica imajo težave z lokalnim vplivnežem in šerifom
  • Naša ocena5/10
  • Vaša ocena5/10

Carja Hazzarda

The Dukes of Hazzard

, 2005., ZDA, 104 min.
Carja HazzardaCarja HazzardaCarja HazzardaCarja HazzardaCarja HazzardaCarja HazzardaCarja HazzardaCarja HazzardaCarja Hazzarda
5.3
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Film Carja hazarda je remake popularne istoimenske ameriške televizijske serije iz osemdesetih let, ki, tako kot film, prikazuje dogodivščine sorodnikov Duke, njihovega strica in sorodnice, ki se pogosto zapletejo v pripetljaje z lokalnim vplivnežem in šerifom. Po zaslugi duhovitih prizorov, smešnih dialogov in privlačne glavne igralke Jessice Simpson, za katero je to prva filmska vloga, je film simpatičen in predstavlja odlično zabavo.
Bo (S.W. Scott) in Luke Duke (J. Knoxville) sta sorodnika, ki živita v mirni soseski Hazzard, kjer pomagata stricu Jesseju (W. Nelson) in seksi sestrični Daisy (J. Simpson), ki vodi bližnji lokal. Velikokrat se zapletejo v spor z lokalnim šerifom (M. C. Gainey). Nekega dne se pojavi večja težava: podkupljeni lokalni vplivnež Hogg (B. Reynolds), ki sovraži Dukeovo družino, jih prežene z njihove kmetije z namenom, da si jo prisvoji. Bo in Duke ne vesta, kaj storiti. Odptujeta v Atlanto, kjer se srečata s staro prijateljico Katie in njeno lepo prijateljico, da bi izvedela, zakaj jih je Hogg pregnal s kmetije in kaj namerava storiti. Režiser filma je Jay Chandrasekhar, ameriški režiser in igralec, znan po števlnih televizijskih komedijah in filmih (Super Troopers, Jackass number 2). Zaradi izredne popularnosti filma so dve leti kasneje posneli še The Dukes of Hazzard: the Beginning.
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala