Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Drkajva skupaj
Zabavna komedija, ki svoj vir humorja črpa iz sveta umetnostnega drsanja
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena6/10

Drkajva skupaj

Blades of Glory

, 2007., , 93 min.
Drkajva skupajDrkajva skupajDrkajva skupajDrkajva skupajDrkajva skupajDrkajva skupaj
5.5
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Res živahna in nepozabna komedija režiserskega dvojca Josha Gordona in Willa Specka, Drkajva skupaj, je svojo premijero doživela ravno v času, ko je postajalo jasno, da je Will Ferrell neizpodbiten kralj komedije novega tisočljetja.

Potem, ko se na podelitvi medalj stepeta, sta dva največja rivala moškega ritmičnega drsanja doživljenjsko suspendirana iz sveta drsanja. Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) je mojster improvizacije, Jimmy MacElroy (Jon Heder) je precizen in detajlen, ampak izgleda, da bosta svoj stil drsanja od sedaj uprizarjala le zasebno. Medtem pa nekdo od oboževalcev odkrije da se suspenz nanaša le na nastope v posamezni konkurenci, ne pa na nastope v paru. Želja po zlatu obema omogoči premagati prezir, ki ga čutita drug do drugega, pa tudi dvome o ideji glede prvega moško-moškega drsalnega para v zgodovini. Časa za pripravo je malo, vendar se Chazz in Jimmy nikoli nista v naprej predala.

Največji plus filma je dejstvo, da se avtorji in producenti niso naslonili samo na izvenserijske Farrellove talente, ampak so igralsko ekipo napolnili z sjajnimi imeni. Prvo od njih je sijajni Jon Heder, ki v paru s Ferrellom briljira in izziva salve smeha. Resno - kako to, da se nihče prej ni spomnil ideje formiranja moško-moškega drsalnega para? Čeprav je osnovni namen filma omogočiti vrhunsko celovečerno zabavo, bodo užitek v njem našli tudi ljubitelji športnih naslovov, ne smemo pa pozabiti tudi na nauk o nujnosti premagovanja medsebojnih razlik. 


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala