Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Zaporniško dvorišče
Remake istoimenskega filma iz leta 1974 z Burtom Reynoldsom v glavni vlogi...
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena7/10

Zaporniško dvorišče

The Longest Yard

, 2005., ZDA, 113 min.
Zaporniško dvoriščeZaporniško dvoriščeZaporniško dvoriščeZaporniško dvoriščeZaporniško dvoriščeZaporniško dvoriščeZaporniško dvorišče
7.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Zaporniško dvorišče je komedija, v kateri v glavnih vlogah nastopita Adam Sandler in Chris Rock. Ko bivši nogometni igralec Paul Crewe pristane v zaporu, ga stražnik tam prisili, da oblikuje pestro nogometno moštvo, ki bo igralo proti ekipi stražnikov. Film je remake istoimenskega filma iz leta 1974, v katerem je blestel Burt Reynolds.
To je komedija o bivšem profesionalnem nogometašu, ki se trudi biti pošten v eni izmed najtežjih situacij. Ko bivši NFL igralec Paul Crewe (Sandler) pristane v zaporu, ga stražnik tam prisili, da oblikuje pestro nogometno moštvo. Ko ugotovijo, kdo bo njihov nasprotnik (stražniki), se kaznjenci združijo. S pomočjo kolegov Natea Scarborougha (Burt Reynolds) in Oskrbnika (Chris Rock) Crewe zapornikom ponudi priložnost za maščevanje... Film se lahko pohvali z nastopom mnogih slavnih športnikov, kot so Michael Irvin (Dallas Cowboys), Bill Romanowski (Oakland Raiders, Denver Broncos, Philadelphia Eagles in San Francisco 49), Brian Bosworth (Seattle Seahawks) in Terry Crews (San Diego Chargers, Washington Redskins, St. Louis Rams). V njem nastopajo tudi rokoborci Bill Goldberg, Steve Austin (Stone Cold Steve Austin) in Kevin Nash ter kick-boxer Bob Sapp.
Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala