Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Kaena - Prerokba
Uporniška najstnica razkriva temačne skrivnosti, ki lahko rešijo njen svet pred uničenjem
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Kaena - Prerokba

KAENA: THE PROPHECY

, 2003., Francija/Kanada, 85 min.
Kaena - PrerokbaKaena - PrerokbaKaena - PrerokbaKaena - PrerokbaKaena - PrerokbaKaena - PrerokbaKaena - Prerokba
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Kaena - Prerokba, prvi 3D animirani film iz Francije, predstavljen leta 2003, je bil najprej zamišljen kot računalniška igra, ki je sčasoma evoluirala v pravi igrani film. Prvorazredna zbrana druščina, kar se tiče računalniške animacije in zvočnih efektov, je ponudila izjemno vizualno in zvočno izkušnjo, namenjeno vsem generacijam.

Na oddaljenem planetu Axis, ogromni spiralni rastlini, ki se razprostira visoko nad oblaki, živijo ljudje, ki so v smrtni nevarnosti, ker se njihov svet upogiba. Sokovi razstline se izsušujejo, stanovalci pa zaman prosijo bogove za pomoč. Napolnjena s skrivnostno silo, si Kaena (Kirsten Dunst) upa nasprotovati vrhovnem svečeniku in starim verovanjem, oditi na potovanje skozi Axis in odkriti mračne skrivnosti, ki se nahajajo nad oblaki.

Medtem, ko je z računalniško animacijo še vedno težko pričarati realistični izgled ljudi, so se grafiki pametno odločili k računalniškemu svetu pristopiti stripovsko, kar je ponudilo odličen rezultat.

V angleški verziji so glasove likom posodili mnogi znani hollywoodski obrazi kot so Kirsten Dunst, Richard Harris, Anjelica Huston. Med katerimi pa je potrebno izpostaviti resničnega filmskega zvezdnika Richarda Harrisa v vlogi Opaza.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala