Moj TV - TV Program za 200+ kanala
William in Kate
Resnična zgodba o dolgoletni romantični zvezi med princem Williamom in Kate
  • Naša ocena5/10
  • Vaša ocena-

William in Kate

William & Kate

, 2011., Velika Britanija, ZDA, 90 min.
William in KateWilliam in KateWilliam in KateWilliam in KateWilliam in KateWilliam in Kate
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Film William in Kate je prvi biografski film o kraljevem paru, ki je dvignil veliko prahu zaradi prikazovanja scen, ki zagotovo niso bile povšeči strogim članom kraljeve družine.

Vse odkar sta oznanila svojo zaroko, zgodba o ljubezenski zvezi med princem Williamom, bodočim naslednikom britanske kraljeve krone, in Kate Middleton, pripadnico srednjega razreda, buri svetovno javnost.

William in Kate sta se spoznala na kolidžu "St. Andrews“ na Škotskem, kjer sta oba obiskovala ista predavanja in stanovala v istem študentskem domu. Čeprav sta bila v tistem času v zvezi z drugima človekoma, sta William in Kate obiskovala ista mesta in se družila s istimi ljudmi. V času humanitarne zabave na univerzi, je Williama osvojila Kateina iznajdljivost, ko je od kolega študenta uspela dobiti največ denarja in od takrat naprej je nanjo gledal drugače.

Film William in Kate spremlja vzpone in padce v osemletni ljubezenski zvezi med princom Williamom in Kate, na katero so močno vplivale tudi stroge kraljeve odločitve in velik pritiski javnosti. A William je bil prepričan, da ne sme ponoviti napake, ki jo je nekoč storil njegov oče, ko se je odrekel svoji takratni ljubezni Camilli Parker Bowles zaradi aristokratinje Diane Spencer. Na drugi strani se je Kate borila z veliko življenjsko odločitvijo - ohraniti svobodo in privatno življenje ali živeti kot princesa s strogimi pravili in pod budnim očesom javnosti, ki je uničilo življenje princesi Diani.
Po večkratni prekinitvi zveze in številnih prepirih, sta William in Kate naposled le objavila svojo zaroko in s tem zadovoljila svetovno javnost.


 


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala