Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Detektiv XXL: Črno in belo
Detektiv močnejše postave s svojim temnopoltim kolegom rešuje primer kraje senatorjeve ure
  • Naša ocena5/10
  • Vaša ocena-

Detektiv XXL: Črno in belo

EXTRALARGE: BLACK AND WHITE

, 1991., ZDA, 88 min.
Detektiv XXL: Črno in beloDetektiv XXL: Črno in belo
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Proslavljeni Bud Spencer v vlogi Jacka Costella, zasebnega detektiva, ki rešuje najtežje policijske naloge, in ki mu pri tem pomaga temnopolti kolega Willie Dumas, ki ga igra Philip Michael Thomas, znan po vlogi detektiva v akcijskem serialu Miami Vice.

Zasebni detektiv Jack Costello (B. Spencer), zaradi močne postave poimenovan Extralarge, živi in dela v Miamiju, kjer ga imajo za najboljšega v svojem poslu. Zasebno je velik ljubitelj jazza in amaterski saksofonisti. Glede na to, da ničesar ne prepušča slučaju, mu dodelljojejo najtežje policijske naloge, ki jih uspešno opravlja s svojim kolegom Dumasom (P.M. Thomas). Ob Willieju je na Jackovi strani tudi policijski poročnik Sam (L. Bedford).

Detektiv Jack Costello ugotovi, da mu nekdo sledi. Ko se sooči z neznancem, izve, da mu je ime Dumas. Je prijateljsko razpoložen in govori angleško z močnim francoskim naglasom ter je po poklicu režiser animiranih filmov. Zaradi tega sledi detektivu, ker želi ustvariti lik za svoj novi film po njegovem vzoru in ki bi ga poimenoval Extralarge. Temnopolta Wendy (L. Rochon) je kradljivka, ki ob neki priložnosti ukrade uro senatorju Pillingerju (F. von Thun), zaradi česar jo preganjata dva človeka. Zaprosi Costella za pomoč.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala