Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Za udarec več
J.C.V.Damme je modni dizajner, ki združi moči s agentom CIE v borbi proti terorizma
  • Naša ocena4/10
  • Vaša ocena4/10

Za udarec več

Knock off

, 1998., ZDA, 105 min.
Za udarec večZa udarec večZa udarec večZa udarec večZa udarec več
4.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Ta izvrstni akcijski film je režiral v hitrem ritmu hongkonški mojster Tsui Hark. Glede na to, da je glavni igralec znana akcijskia zvezda Jean-Claude Van Damme, je glavna atrakcija filma Harkova briljantno intenzivna režija.

Piše se leto 1997. Hong Kong bo kmalu bil pripojen Narodni Republiki Kitajski. Ampak dokler se to ne zgodi, svi posli na črno cvetijo. Še posebej je razvejana ilegalna proizvodnja ameriške in zahodnoevropske robe široke potrošnje na katero se nalepijo ponarejene znane blagovne znamke. Marcus Ray (J.-C. Van Damme) se je nekdaj sam ukvarjal s tem, zdaj pa se je združil s prijateljem Tommyjem Hendricksom (R. Schneider) da bi legalno proizvajal obleke za priznano firmo hlač. Kar naenkrat pa se pojavi predstavnica firme Karen (L. Rochon) in jim zagrozi z zaporom ker je zadnja pošiljka bila narejena na črno. Potem pa nekega dne Marcus ugotovi da je Tommy v bistvu agent CIE, njuna firma pa je samo krinka za operacije CIE na Kitajskem, ki jih vodi šef CIA-e Johanson (P. Sorvino). Nekateri od Marcusovih kitajskih znancev so vpleteni v proizvodnjo otroških lutk ki lahko eksplodirajo. CIA je odkrila da so bivši pripadniki ruske tajne službe KGB-ja v teh lutkah na zahod tihotapili eksplozivne čipe.

To zanima tudi CIO in pri razkrivanju te zarote bo Tommyju pomagal tudi Marcus, vješč v pretepih vseh vrst. Vendar se Marcusu zdi, da globlje ko je vpleten v zaroto, manj mu je jasno na čigavi strani naj bi bi9l in kdo dela za koga.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala