Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Zmagoslavje ljubezni
Slovito modno oblikovalko Victorio spremljajo sence preteklosti...
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Zmagoslavje ljubezni

Triumpho Del Amor

, 2010., Mehika, 0 min.
Zmagoslavje ljubezniZmagoslavje ljubezniZmagoslavje ljubezniZmagoslavje ljubezni
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
V telenoveli Zmagoslavje ljubezni Victoria uživa ugled slavne modne oblikovalke. Z možem, igralcem Osvaldom, hčerko Fer in Maximillianom, moževim sinom iz prvega zakona, uživa v udobju svojega premožnega življenja. Toda njena preteklost je bila precej mračnejša. Delala je kot služkinja in zanosila s Juanom Pablom, sinom gospodarice. Sence tega obdobja jo še vedno spremljajo in ogrožajo njeno sedanjo idilo...

Protagonista telenovele Zmagoslavje ljubezni sta  Wiliam Levy in Maite Peroni, ki sta med najbolj popularnimi igralci tega žanra.

Victoria je ena najbolj znanih modnih oblikovalk v Mehiki, ki v veliki vili živi s svojim možem Osvaldom, uspešnim igralcem, ter s svojo hčerko Fer in Osvaldovim sinom iz prvega zakona Maximilianom. Čeprav na prvi pogled izgleda, kot da je Victoria izjemno uspešna ženska, njena preteklost žal ni bila taka. Kot služkinja je delala v hiši verske fanatičarke Bernarde, ki je za svojega sina Juana Pabla začrtala usodo - postal bo duhovnik. A ljubezen ne izbira sredstev in Victoria in Juan Pablo sta se usodno zaljubila.

Victoria je po strastni noči zanosila, Bernarda pa jo je v odsotnosti svojega sina vrgla na cesto. Čez tri leta je Bernarda povzročila hudo nesrečo, v kateri je bila Victoria težko ranjena, poleg tega pa je izgubila svojo hčerko, ki jo neprenehno išče vse od takrat dalje. Hči Maria je končala v sirotišnici, 20 let kasneje pa se Maria Desamparada naključno pojavi v Victorijini modni agenciji, ker si želi postati model. Victoria smatra, da se novo dekle spogleduje z njenim možem, zato izkoristi vsako priliko, da jo ponižuje pred drugimi.

Medtem se Maximiliano noro zaljubi v Mario, saj spozna, da je iskrena in nedolžna mlada ženska. Kmalu po začetku njunega razmerja Maria Desamparada ugotovi, da je noseča. Ko želi Maxu sporočiti veselo novico, ji on pove, da je zaročen z Jimeno, ki je prav tako noseča, in se mora z njo poročiti. Skrhana zaradi njegove novice, se Maria odloči zamolčati svojo nosečnost. Ko Victoria izve za Mariino stanje, naredi isto stvar, kot jo je Bernarda storila njej veliko let nazaj, le da tokrat ona iz hiše prežene svojo lastno hči...

 


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala