Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Na POP TV prihaja telenovela La Tempestad
Telenovela La Tempestad (Nevihta) bo prvič na ogled v sredo, 28. avgusta ob 16.50.
23. avgust 2013

Na POP TV prihaja telenovela La Tempestad

La Tempestad (Nevihta) predstavlja najbolj pričakovano telenovelo leta 2013. V njej nastopata William Levy, ki tokrat preseneča z dolgo pričesko, ter bivša misica Ximena Navarette. Na POP TV bo prva epizoda na sporedu v sredo, 28. avgusta ob 16.50.

Zgodba:

Marina Reverte (Ximena Navarrete) je zaposlena kot hotelska upraviteljica. Življenje se ji zaplete, ko prijavi Ernesta Contrerasa (Manuel Ojeda) zaradi nadlegovanja ene od zaposlenih v hotelu, slednji pa ji napove maščevanje. Skrbi ji povzroča tudi bolna mati Beatriz (Maria Sorte), ki se mora po nasvetu zdravnikov preseliti v bolj miren kraj.

Ko Marina ostane brez dela, ji skrivnostna ženska po imenu Mercedes Artigas (Daniela Romo) ponudi službo v finančnem oddelku tovarne Neptuno, kjer kmalu spozna kapitana Damiana Fabreja (William Levy). Med dvojico se razvije naklonjenost, a na poti do sreče stoji nešteto ovir – med drugim tudi Esthercita (Laura Carmine) in Hernand Saldana (Ivan Sanchez), ki sta odločena, da bosta preprečila ljubezen med glavnima junakoma.

Več >>

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala