Moj TV - TV Program za 200+ kanala
V iskanju pravice
V iskanju maščevanja Will Gerard pristane na neobičajen dogovor
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena6/10

V iskanju pravice

Seeking Justice / The Hungry Rabbit Jumps

, 2011., ZDA, 105 min.
V iskanju praviceV iskanju praviceV iskanju praviceV iskanju praviceV iskanju pravice
6.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Film V iskanju pravice govori o obupanem Willu, ki po okrutnem napadu in posilstvu žene pristane na ponudbo neznanca, ki mu obljubi maščevanje. A neznanec po opravljeni nalogi od Willa zahteva povrnitev usluge, na katero ni pripravljen pristati. Poleg tega, da skuša resnico o svojih dejanjih skriti pred ženo, mora bežati pred skrivnostno organizacijo, ki je prisotna v vseh vladnih organizacijah in verjame v princip oko za oko, zob za zob…

Will Gerard je predan učitelj angleščine, srečno poročen z glasbenico Lauro. Njuno zakonsko življenje je prepleteno z orkestralnimi koncerti, pikniki in Willovim najljubšim razvedrilom, igranjem šaha. Neke grozovite noči Laura postane žrtev spolnega napada, kar sproži sosledje nepričakovanih dogodkov. Medtem ko Will čaka na novice o ženinem stanju, ga ogovori uglajen moški, ki mirno ponudi takojšnjo rešitev težave. Will v obupu sprejme predlog, vendar se kmalu izkaže, da ima njegova odločitev strašanske posledice.

Postavite se v kožo Willa Gerarda. Tisto noč, v tistem trenutku, si ne želite biti na njegovem mestu. Oseba, ki jo ljubite, je žrtev brutalnega napada. Ste pretreseni, jezni in ranljivi. Pomirjujoč neznanec vam ponudi konec težav. Nemudoma. Pravici bo zadoščeno. Razumna odločitev bi bila odklonilna. Toda to ni trenutek razuma. Ste nerazsodni, obupani. Omahujete, zato neznanec odhaja. “Počakajte…,” zašepetate. V želji po maščevanju se tako zvesti mož in učitelj znajde na begu pred oblastjo in nepopustljivo vodjo skrivne organizacije.


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala