Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Igralec levega igralnega polja
Brezdomec postane trener ekipe siromašnih dečkov, ki želijo igrati v lokalni bejzbol ligi
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Igralec levega igralnega polja

THE MAN FROM LEFT FIELD

, 1993., ZDA, 94 min.
Igralec levega igralnega polja Igralec levega igralnega polja
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Film Igralec levega igralnega polja je režiral Burt Raynolds, igralec, ki je odigral več kot 160 vlog, režiral pa je osem filmov in nekaj TV serij. Bil je producent in vodil je lastno igralsko šolo. Vsi dečki, ki igrajo v tem filmu, so učenci njegove šole za igranje. Dva od njih, Derek Baxter (Malcolm) in Adam Cronan (Bama), sta bila nominirana za nagrado Young Artist.

Baeu (K. Acocella), Malcolm (D. Baxter), Bama (A. Cronan), Peanut (S. Dunne), Hooksy (A. Ohren) in Tino (T. Taylor) so vse svoje prihranke podarili lokalnemu pijancu, ki je nekoč igral bejzbol, da bi jih treniral za sodelovanje v lokalni ligi. Denar je porabil in jim nima namena pomagati, zato dečki odidejo na igrišče brez trenerja. Živijo v revnem delu malega mesta na Floridi, ki ga reka deli na dva dela - levi, bogati del ter desni, revni del. Dečki iz bogatega dela imajo pravo ekipo, trenerja in drese, trenirajo pa na profesionalnem igrišču.

Revni fantje poskušajo igrati brez trenerja. Opazi jih brezdomec nekoliko zastrašujočega videza (B. Reynolds), ki cele dneve preživi na istem mestu. Beau, ki je med fanti najstarejši, se odloči, da ga vzamejo za trenerja v zameno za hrano in posteljo. Pred tem ga pobrijejo in postrižejo ter mu zagotovijo normalna oblačila. Počasi začne "trener" govoriti z dečki, nasveti, ki jim jih daje pri igri, pa kažejo, da se pravzaprav zelo dobro spozna na bejzbol.

 


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala