Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Materino darilo
Siromašen kmet in nadarjena pevka si ustvarita dom v daljnji in nenaseljeni Nebraski
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena-

Materino darilo

A MOTHER'S GIFT

, 1995., ZDA, 96 min.
Materino dariloMaterino darilo
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Lepa in dramatična zgodba o družini Maggie Deal - o gradnji hiše, obdelovanjz zemlje, prvem srečanju z Indijanci, rojstvu otroka, glasbi, s katero seni utegnila ukvarjati. Njena hči podeduje materino nadarjenost in Maggie želi, da Isobelle (L. Deakins) postane profesionalna glasbenica.

Maggie (N. McKeon) je nadarjena pevka in sanja o študiju petja v New Yorku. Ima bogatega snubca Eda Matthewsa (A. Storke), a je zaljubljena v revnega kmeta, ki je hraber in odločen moški, in ve, kaj hoče v življenju.

V začetku vojne, v času mobilizacije, Willov oče ne pusti svojemu sinu, da bi odšel v vojsko, Ed pa je vpoklican proti svoji volji in Willu ponudi petsto dolarjev v srebru, da bi šel v vojno namesto njega. Maggie trepeta za Willovim življenjem, on pa se ji ne javlja. Ko se Will končno vrne iz vojne, prizna Maggie, da jo ljubi, a se ji tega prej ni upal povedati, ker je zgolj reven kmet. Maggie je neizmerno srečna, ker ji Will ljubezen vrača. Ko Will izve, da država veteranom podarja brezplačno zemljo v Nebraski, se poročita in se odločita ustvariti dom daleč stran od mesta, v katerem sta odrasla. Maggijina mati je nesrečna, ker njena hči ni sprejela boljše ženitne podnudbe, a ji naposled le odpusti in ji za boljše življenje podari biserno ogrlico svoje mame...
 

 


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala