Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Izgubljena prihodnost
Pleme preživelih skuša obstati v apokaliptičnem svetu, kateremu vladajo zveri in virusi
  • Naša ocena5/10
  • Vaša ocena5/10

Izgubljena prihodnost

THE LOST FUTURE

, 2010., Nemčija, Južna Afrika, ZDA, 90 min.
Izgubljena prihodnostIzgubljena prihodnostIzgubljena prihodnostIzgubljena prihodnostIzgubljena prihodnostIzgubljena prihodnost
5.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Sedanjost je negotova, prihodnost pa je le sen. Čeprav je bil film posnet le za predvajanje na televiziji, Izgubljena prihodnost, predvsem zahvaljujoč režiserju Mikaelu Salomonu, ki je bil nominiran za oskarja v kategoriji posebnih učinkov za film Backdraft ter za najboljšo fotografijo za film The Abyss Jamesa Camerona, predstavlja stvaritev z zavidljivim proračunom.

Po koncu apokalipse skuša nekaj preživelih obstati v svetu, v katerem so močvirja in pragozdovi zamenjali urbana središča. V času vladavine zveri in bolezni, ki jih prenašajo neznani virusi, mora človeški rod najti svoje mesto. Tako se v majhni vasi v nacionalnem parku Grey Rock nahaja pleme, ki se trudi prebroditi vse težave, ki so ga doletele. Savan (Corey Sevier) je naboljši lovec v plemenu, medtem ko je Kaleb (Sam Claflin) najboljši sledilec. Skupaj z Miru (Elenor Tomlinson) so edine osebe, ki znajo v tej mali skupnosti pisati in brati. Kaleb je sanjač, ki je na skrivaj zajljubljen v Savanovo dekle (Annabelle Wallis), ki jo uspe rešiti pred napadom zveri in se nato z njo skrije v pečini. Kmalu se jima pridružita Savan ter tujec z imenom Amal (Sean Bean), ki pozove trojico, naj se pridruži njegovi družini na varnem, z reko obkroženim predelu na drugi strani parka.

Igralski zasedbi nikakor ne moremo ničesar očitati, v prvi vrsti nastopa sijajni in vsem dobro poznani Sean Bean, ostali protagonisti pa so nekoliko manj znani: Corey Sevier, Sam Clafin, Annabelle Wallis in Elenor Tomlinson.

 


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala