Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ljubim težave
Dva tekmujoča novinara iz Chicaga skupaj raziskujeta vzrok za železniško nesrečo
  • Naša ocena5/10
  • Vaša ocena-

Ljubim težave

I LOVE TROUBLE

, 1994., ZDA, 117 min.
Ljubim težaveLjubim težaveLjubim težaveLjubim težave
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
V pričujoči romantični komediji s kriminalisitčnim zapletom v ozadju je uspešno uporabljena dramaturška formula iz ameriških "norih" komedij iz tridesetih let: moški in ženska, ki se na začetku odbijata, se vzljubita, potem, ko morata pod silo razmer sodelovati.

Srednješolski profesor prisostvuje pogrebu svojega očeta, po pogrebu pa v torbo spravi mikrofilm in revolver ter se z vlakom odpravi v Chicago. Na postaji mu neki človek ljubeznivo pokaže, v katerem vagonu ne bo gneče. Pred Chicagom vlak iztiri in v njegovem vagonu vsi umrejo. Peter Brackett (N. Nolte) je sloviti kolumnist časopisa Chicago Cronicle, ki ga zaradi manjše napake urednik Matt Greenfield (R. Loggia) pošlje na kraj nesreče, da bi napisal reportažo, čeprav gre za nalogo pod njegovo reputacije. Ko prispe, sreča tudi lepo Sabrino Peterson (J. Roberts), novinarka konkurenčnega časopisa Chicago Globe. Brackett, znan tudi kot veliki ženskar, jo poskuša šarmirati, vendar je ne jemlje resno kot novinarko. Naslednji dan je presenečen, ko ugotovi, da je članek Chicago Globea veliko boljši kot njegov.

To opazi tudi Sabrina, poleg nje pa še njegov urednik. Od tega trenutka  začneta tekmovati z vsemi dovoljenimi in manj dovoljenimi sredstvi v tem, kako bosta napisala boljši članek o dogodku, saj je Sabrina odkrila tudi, da morda ni šlo za nesrečo. Nekdo nezaželjene novinarske vohljače poskuša tudi eliminirati. Kljub vsem težavam pa novinarja ne moreta uiti dejstvu, da je Sabrina lepa in privlačna, Brackett pa šarmer, ki se mu je nemogoče upreti.

 


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala