Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Kino Flamingo
Vizionar z ženo in posvojenima korejcema želi uresničiti sanje o največjem drive-in kinu
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Kino Flamingo

THE FLAMINGO RISING

, 2001., ZDA, 94 min.
Kino FlamingoKino FlamingoKino FlamingoKino FlamingoKino FlamingoKino Flamingo
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Gre za izvrstno napisano in režirano zgodbo o neobičajnem človeku, ki jo pripoveduje Abraham Jacob, kar daje filmu avtentičnost in ga na poseben način poveže z gledalcem. Nastal je po romanu Larryja Bakera, v njem pa lahko vidimo veliki zvezdi W. Hurta in E. McGovern ter B. Benbena v šarmantni vlogi Huberta Leea.

V 60-ih letih prejšnjega stoletja želi Hubert (B. Benben) v Jacksonvilleu na Floridi z ženo Edno Lee (E. McGovern) uresničiti svoje sanje. Hubert Lee je za nekatere vizionar, za druge čudak. Svoji družini pomeni ljubljenega moža in očeta. Ima dva otroka, Louise Janine (O. Oguma) in Abrahama Jacobe (C. Larkin), mala korejca, ki ju je rešil iz korejske vojne pred gotovo smrtjo.

Njegove sanje so ustvariti največji drive-in na svetu, za kar izbere najboljšo lokacijo v mestu, tik ob obali, in kino kmalu začne dobro obratovati. A njihov prvi sosed je pogrebnik Turner Knight (W. Hurt), ki je hotel isto zemljišče izkoristiti za grobove. Nista se mogla najti bolj različna soseda: vedno vedri Hubert na eni strani, ter mrki in resni Knight na drugi strani, ki je povrh vsega ostal tudi brez žene...

Film je režirala Martha Coolidge, režiserka, ki jo poznamo predvsem po TV serijah Seks v mestu in CSI: Las Vegas, ki je v svoji karieri režirala preko 40 filmov in TV serij in ki je znana tudi po prepoznavanju pravih talentov - prva je prepoznala igralski talent Nicholasa Cagea, Vala Kilmerja in Jamesa Gandolfija.


 


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala