Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Zasebno življenje
Film, v katerem so povezani eksplicitna psihološko-erotična tematika in politični podtoni
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena-

Zasebno življenje

Private Lives / Vidas privadas

, 2001., Španija/Argentina, 98 min.
Zasebno življenjeZasebno življenjeZasebno življenjeZasebno življenjeZasebno življenjeZasebno življenje
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Carmen Uranga je ženska srednjih let, ki je še vedno zelo privlačna. Po dolgih dvajsetih letih se vrne iz Madrida v rodni Buenos Aires, ker je njen oče na smrt bolan in mora rešiti vprašanje dediščine. Carmen ima nenavadne seksualne zahteve, zato zaprosi prijateljico, da ji pripravi seks dveh mladih, ki ju bo poslušala iz sosednjega prostora in se pri tem samozadovoljevala ...

V seksu sodeluje mladi model Gustavo z vzdevkom Gana, ki ga Carmen nato prosi, da ji bere pornografsko literaturo, medtem, ko sama v drugi sobi masturbira. Po določenem času se ji Gana pridruži, pri tem pa Carmen izve skrivnost iz davne preteklosti, ki jo globoko travmatizira.

Argentinski skladatelj in pevec Fito Páez je s tem filmom debitiral v režiserski vlogi. Film Zasebno življenje povezuje eksplicitno psihološko-erotično tematiko s političnim podtonom, ki se nanaša na čas vladavine vojne hunte v Argentini v drugi polovici sedemdesetih in začetku osemdesetih. 

Izvrstno glavno vlogo je odigrala tedanja Páezova žena Cecilia Roth, ki je tako kot junakinja filma s prihodom vojne hunte v drugi polovici sedemdesetih zapustila Argentino in odšla v Španijo, kjer je na začetku osemdesetih zabeležila nekaj nastopov v zgodnjih filmih Pedra Almodovarja (v Labirintu strasti je igrala glavno vlogo), v sodelovanju s katerim je mnogo let pozneje, leta 1999, odigrala vlogo kariere - mati, ki ostane brez ljubljenega sina v kultnem Vse o moji materi. 


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala