Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Tango in Cash
Tekmeca v policijskem poslu se morata združiti v boju proti gangsterskemu cesarstvu
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Tango in Cash

Tango & Cash

, 1989., ZDA, 104 min.
Tango in CashTango in CashTango in CashTango in CashTango in Cash
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Če ste se kdaj vprašali, kako bi zgledala Sylvester Stallone in Kurt Russell v skupnem golem prizoru pod tušem, bo vaši radovednosti ugodeno. Akcijski buddy-buddy film iz osemdesetih z naslovom Tango in Cash ne ponuja zgolj najbolj neobičajnih zaporniških prizorov z omenjenima junakoma, temveč še mnogo, mnogo več. Ta podžanr akcijskega filma, v katerem sta izredno različna partnerja obsojena na skupno delo, tekom katerega se zbližata, je dobil s filmom Andrea Konchalovckega dragocenega pripadnika.

Tango (Sylvester Stalone) je policist, ki nosi draga oblačila, vedno ima na sebi elegantno kravato in nasploh skrbi za svoj videz. Cash (Kurt Russell) je nasprotno policist, ki se ne meni za svoj videz in se v življenju prepušča toku. Tekmeca opravljata svoje delo, ne razumeta se najbolje, skupno pa jima je, da se ju kriminalci bojijo, saj sta najboljša v svojem poslu. Ko vsak od njiju zapleni ogromno pošiljko droge, se vodja kriminalcev odloči, da oba uniči. Postavlja jima zanke, ki se jim uspešno izogibata, in odločena sta, da bosta uničila gangstersko cesarstvo.

Ta atraktiven buddy buddy film sta režirala urednik in režiser Albert Magnoli (Purple Rain, Dark Planet) ter ruski režiser Andrej Končalovski, ki je v šestdesetih in sedemdesetih letih pozornost pritegnil s filmi Prvi učitelj, Plemiško gnezdo, Stric Vanja, Romanca o ljubimcih, Sibiriada itd., od katerih so bili mnogi ekranizacija klasičnih književnih del.

 


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala