Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Pobesneli Max
Legendarni samotar Max potuje po cestah Avstralije in išče gorivo...
  • Naša ocena8/10
  • Vaša ocena9/10

Pobesneli Max

MAD MAX 2

, 1981., , 96 min.
Pobesneli MaxPobesneli MaxPobesneli MaxPobesneli MaxPobesneli MaxPobesneli MaxPobesneli Max
9.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Prihodnost ne bo pripadla pokornim, kakor so nas prepričevali stoletja, prihodnost bo pripadla pripravljenim na brezkompromisen boj. Prihodnost pripada pobesnelemu Maxu!

Nekaj let po maščevanju smrti svoje žene, otroka in partnerja, ki so jih pobili pripadniki zloglasne bande pod vodstvom Toecuttera, bivši policaj Max Rockatansky (Mel Gibson) tava po cestah post-apokaliptične Avstralije in išče gorivo, hrano in ostale dobrine, potrebne za čisto preživetje.

Max naleti na skupino preživelih, ki jih terorizira banda brutalnih motoristov na čelu z Humangusom (Kjell Nilsson) in njegovim najboljšim bojevnikom Wezom (Vernon Wells). Združba najame Maxa, da jim pomaga v boju za njihovo svobodno življenje brez strahu.

Drug del morda najboljše akcijske trilogije vseh časov, avstralske post-apokaliptične sage o pobesnelem Maxu, "Mad Max 2" je bil posnet po velikem uspehu prvega dela in ga je, če gre soditi po številu oboževalcev, tudi prehitel. Režiser George Miller in scenarist Terry Hayes sta uspeh dosegla tako s trdno zgodbo in boljšimi dialogi, kot s prepričljivostjo in brutalnostjo akcijskih scen. Slavni Mel Gibson je spet odigral fantastično vlogo, s katero se je svetu začel predstavljati kot "akcijski psihopat". Prav posebna poslastica pa je v tem filmu nepozaben nastop Kjella Nilssona v vlogi neusmiljenega Humangusa.


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala