Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ugrabljena podmornica
Ugrabiteljem nuklearne podmornice se lahko upre samo en človek
  • Naša ocena4/10
  • Vaša ocena-

Ugrabljena podmornica

CRASH DIVE

, 1996., ZDA, 90 min.
Ugrabljena podmornicaUgrabljena podmornicaUgrabljena podmornicaUgrabljena podmornica
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Teroristi ugrabijo amerišku podmornico opremljeno z nuklearnim orožjem in oblastem postvijo ultimat. Smrtonosno orožje bodo uporabili na ameriških tleh če jim vlade ne izplača 100 milijonov dolarjev. Ta napeta situacija zato zahteva intervencijo izkušenega in hrabrega bivšega marinca (Michael Dudikoff) ki edini lahko prepreči katastrofo.

Ekipa ameriške nuklearne podmornice Ulysses uspe rešiti žrtve velike ladijske nesreče vendar se kmalu izkaže, da so rešeni prav za prav teroristi, ki so inscenirali celo situacijo zato da bi ukradli nuklearno orožje s podmornice. Nevarnost lahko prepreči le bivši pripadnik SEAL (Michael Dudikoff), zdaj vojni svetovalec, ki je edini sposoban vkrcati se v podmornico pod morjem. Termin "Crash dive" označuje nenadno dodatno potopitev podmornice zaradr umikanja pred detekcijskimi radarji, kar je manever ki ga nuklearna podmornica nikoli ne bi smela uporabiti zaradi narave svojega tovora.

Seeda bo ta manevr eden od glavnih scen tega vznemirljivega akcijskega filma ki znano, "die hard", premiso umesča na najbolj nemogoče mesto,  podmornic. Sijajni Michael Dudikoff je še enkrat dokazal kaj naredi odličnega akcijskega igralca tako da je kombiniral fizično pripravljenost  solidnim dramskim portretiranjem.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala