Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Samo še 60 sekund
Da bi rešil bratovo življenje, mora N. Cage v eni noči ukrasti petdeset avtomobilov...
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena8/10

Samo še 60 sekund

Gone in Sixty Seconds

, 2000., ZDA, 118 min.
Samo še 60 sekundSamo še 60 sekundSamo še 60 sekund
7.5
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Randal Memphis Raines (Nicolas Cage) je upokojeni avtomobilski tat, ki se vrne domov, da bi svojega brata Kipa (Giovanni Ribisi) rešil iz rok lokalnega kriminalca Raymonda Calitrija (Christopher Eccleston). Ta mu postavi pogoj: Kipu bo prizanešeno, če Memphis v 72-ih urah ukrade 50 dragih avtomobilov. Memphis zbere skupaj stare tatinske znance: mentorja Otta Halliwella (Robert Duvall), bivše dekle Sway (Angelina Jolie) in Sfingo (Vinnie Jones).

Memphis je obseden z avtomobili; konjički na štirih kolesih so njegova edina strast. Zdi se, da se po njegovih žilah ne pretaka kri, temveč visokooktanski bencin. Je avtomobilski tat legendarnih razsežnosti. Nobena zapletena ključavnica ali alarmni sistem ga ne moreta ustaviti - vaš avto bo od tam, kjer ste ga pustili, izginil v 60 sekundah!

Legendarni tat avtomobilov Randall ‘Memphis’ Raines je obrnil hrbet kriminalu, zdaj pa se naenkrat spet znajde na starih poteh. Da bi mlajšemu bratu rešil življenje, mora v eni noči ukrasti petdeset avtomobilov. Memphis je že od nekdaj obseden s konjički na štirih kolesih in nobena še tako zapletena ključavnica ali alarmni sistem ga ne moreta ustaviti. Zdaj je prisiljen še enkrat okusiti staro strast ter z na videz nemogočo nalogo tvegati svoje in bratovo življenje.


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala