Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ratatouille
Iz Pixarjeve delavnice prihaja še ena 3D avantura, tokrat je glavni lik podgana...
  • Naša ocena8/10
  • Vaša ocena9/10

Ratatouille

Ratatouille

, 2007., ZDA, 111 min.
RatatouilleRatatouilleRatatouilleRatatouilleRatatouille
9.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
S strani avtorjev animiranih hitov Iskanje malega Nema in Incredibles prihaja nova animirana komedija, ki je osvojila kup nagrad, med ostalimi tudi nagrado Zlati Globus za najboljši animirani film.

Glavni junak filma je podgana Remy, ki si drzne sanjati, da bo postal vrhunski kuhar v vrhunski francoski restavraciji. Z nerodnim in skromnim fantom Linguinijem, kateremu v nekdaj sloviti pariški restavraciji dovolijo zgolj odnašati smeti, se skupaj domislita, kako bosta postala najboljši kuharski par v Parizu.

Remy je bil ob rojstvu obdarjen z izjemnim vohom, ki je hkrati prednost in prekletstvo. In ves čas, ko se je potikal med smetnjaki in reševal sorodnike pred strupi v hrani, je sanjaril, da bo nekega dne postal kuhar. Nore sanje, bi rekli, posebno, ker razmišlja o poklicu, v katerem ni prostora za podgane. Poleg tega pa njegovih želja ne razume niti njegova družina, ki ga prepričuje, naj bo zadovoljen z življenjem med smetmi.

Morda bi sanje res ostale samo sanje, če se ne bi po spletu čudnih naključij Remy znašel v restavraciji svojega vzornika, slovitega, a žal že pokojnega kuharskega velemojstra Augusta Gusteauja, ki je slovel po reklu "Vsak lahko kuha". Toda nadobudni štirinožni kuhar kmalu ugotovi, da je zelo nevarno, če te zalotijo v kuhinji, posebno, če imaš brke in rep...


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala