Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Wimbledon
Tenisač se ob koncu kariere zaljubi v mlado tenisačico, ki je zvezda v vzponu
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena7/10

Wimbledon

WIMBLEDON

, 2004., Velika Britanija, Francija, 94 min.
WimbledonWimbledonWimbledonWimbledonWimbledonWimbledon
7.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Romantična komedija ustvarjalca hita Dnevnik Bridget Jones. Lizzie Bradbury (Kirsten Dunst) je teniška zvezda v vzponu, ki živi le za zmago. A ko se sredi prestižnega Wimbledona zaljubi v tenisača Petra Colta (Paul Bettany), ki zaključuje svojo kariero, Lizzie odkriva, da ni stvar le v zmagi ali porazu, ampak v tem, kako dober si v igri ljubezni. Inteligentna romantična komedija o življenjskih sanjah in ljubezenskih tveganjih je hkrati tudi zelo zabavna zgoba o ljubezni čez mrežo.

Britanski tenisač Peter Colt (P. Bettany) je simpatičen fant, ki je že preživel svoje boljše dni. Na vrhuncu kariere je bil na 11. mestu na svetu, pri svojih skoraj 40-ih pa je šele na 119. mestu ATP liste. Ob koncu kariere tako sprejme neljubo delo treniranja razvajenih bogatašinj.

Ko popolnoma nepričakovano dobi poziv za nastop na Wimbledonu,se Peter odloči, da bo po koncu sodelovanja na tem turnirju prekinil profesionalno kariero. Načrte pa mu bo morda prekrižal nepričakovan uspeh na zelenici, zmaga nad nevarnimi nasprotniki, kot je na primer nemški tenisač Dieter Prohl (N. Coster-Waldau), ali ljubezenska zveza z ambiciozno in šarmantno mlado ameriško tenisačico Lizzie Bradbury (K. Dunst). Največja prepreka njuni ljubezni je le strogi Lizziein oče Dennis (S. Neil), ki trdi, da Peter ogroža prihodnost in kariero njegove hčerke...

 



 


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala