Moj TV - TV Program za 200+ kanala
V 30 dneh do slave
Revna Maggie postane novo odkritje estradnega menedžerja
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

V 30 dneh do slave

30 DAYS UNTIL I'AM FAMOUS

, 2004., ZDA, 90 min.
V 30 dneh do slaveV 30 dneh do slaveV 30 dneh do slaveV 30 dneh do slave
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Glavno vlogo igra simpatična, temperamentna, neposredna Camille Guati, nadarjena igralka, ki je nastopila v nekaj filmih in večih televizijskih serijah, med drugim v priljubljeni seriji American Family. Svojčas je bila finalistka tekmovanja Pop-star in članica dekliške pop skupine, zato ji je vloga v filmu sedla. Igralsko izobraževanje je opravila v Londonu, na prestižni Kraljevi akademiji dramskih umetnosti. V stranski vlogi se pojavi tudi Carmen Electra.

Maggie Moreno (C. Guati) je revno dekle mehiškega porekla, ki živi v Los Angelesu z mamo, strogo staromodno babico, sestro, ki zaradi prekrškov pogosto konča v zaporu in sestrinim sinom, ki ga ima zelo rada. Dela kot dostavljalka pošiljk. Cole Thompson (S. P. Flannery) je nervozni estradni menedžer, bogat, vendar brez zasebnega življenja, katerega dekle ga, nezadovoljna z njegovo predanostjo delu, pusti samega v veliki hiši.

Coleov šef se ima za genija za odkrivanje novih pevskih zvezd ali bolje rečeno za njihovo ustvarjanje. Hvali se, da je odkril Madonno in zatrjuje, da za dosego slave ni potrebno znati peti, niti izjemno izgledati. Izbere si najbolj primerno dekle, ki se mu v nekem trenutku znajde pred očmi in jo poskuša spremeniti v pevko.

To dekle je Maggie, ki je v tem trenutku v njegovo diskografsko hišo dostavila pošiljko, se spotaknila in padla sredi predverja. Cole ji ponudi, da jo bo naredil slavno, Maggie pa ni niti malo zainteresirana, ko pa ji pove, da bo zaslužila 40 000 dolarjev v štirih tednih vaje, pristane.

 

 

 


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala