Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Očka, ne ga srat!
Robin Williams poskuša rešiti družino in službo, vendar ne gre vse po načrtih...
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena8/10

Očka, ne ga srat!

RV

, 2006., ZDA, 99 min.
Očka, ne ga srat!Očka, ne ga srat!Očka, ne ga srat!Očka, ne ga srat!Očka, ne ga srat!Očka, ne ga srat!Očka, ne ga srat!Očka, ne ga srat!Očka, ne ga srat!
7.7
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
V družinski pustolovski komediji Očka, ne ga srat so zgarani Bob Munro (Robin Williams), njegova žena Jamie (Cheryl Hines), njuna petnajstletna hči Cassie (Joanna "JoJo" Levesque) in dvanajstletni sin Carl (Josh Hutcherson) obupno potrebni časa, ki bi ga preživeli skupaj. Bob družini obljubi družinske počitnice na Havajih, vendar spremeni načrt, ne da bi jim povedal. Namesto tedna v tropskem paradižu bodo z avtodomom prekrižarili Kolorado...

Režiser Barry Sonnenfeld (Možje v črnem, Divji divji zahod, Pri Addamsovih) in scenarist Geoff Rodkey (Očkov vrtec) sta ustvarila svojevrstno komedijo o vseh možnih zapletih in težavah popotovanja z avtodomom. V glavni vlogi nas bo zabaval Robin Williams (Obupna belina, Očka v krilu, Dobri Will Hunting) kot neodločni pisarniški uradnik, ki se mora udeležiti poslovnega sestanka v Coloradu. Bob je družini obljubil počitnice na Havajih, zato jih le stežka prepriča, da se z avtodomom podajo na dolgo pot, kjer kmalu naletijo na številne težave in zaplete. Še huje je, da v enem od postajališč spoznajo nadležnega Gornicka (Jeff Daniels - Butec in butec, Lahko noč in srečno) in njegovo družino, ki jim z nenavadnim izkazovanjem prijateljstva dodatno zagrenijo preostanek poti.


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala