Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Debeli Albert
Lik iz risanke se pojavi v realnem svetu, da bi pomagal dekletu
  • Naša ocena4/10
  • Vaša ocena-

Debeli Albert

FAT ALBERT

, 2004., ZDA, 93 min.
Debeli Albert Debeli Albert Debeli Albert Debeli Albert Debeli Albert
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Več generacij je odraslo ob gledanju kreacije Bill Cosbyja, debelega Alberta, animirane serije, ki je z dolgim predvajanjem presegla vse druge serije v tej kategoriji.

Zgodba se začne s prizorom debelega Alberta in njegovih prijateljev, medtem ko igrajo svojo priljubljeno igro buck-buck na družinskem travniku v severni Philadelphiji. V istem času v realnem svetu najstnica Doris gleda Debelega Alberta in Cosbyja v seriji na televiziji. Nesrečna in osamljena najstnica začne jokati in njene solze padajo na TV daljinec. 

V tem trenutku debeli Albert zasliši Doris. Okrogel deček velikega srca preide iz risanke v realni svet, da bi ji pomagal. Njegovi prijatelji Rudy, Mushmouth, Bill, Bucky, Old Weird Harold in Dumb Donald mu hitro sledijo. Debeli Albert, ki zna rešiti vsako težavo, je odločen, da bo pomagal Doris, čeprav ona trdi, da pomoči ne potrebuje.

Medtem ko Albert počasi izvleče Doris iz njene školjke, tudi na sebi začne opažati spremembe: on in njegovi prijatelji začnejo bledeti. Albert se zaljubi v Dorisino sestro, ljubko Lauri, v tem svetu pa ga čaka še eno presenečenje - spoznal bo svojega avtorja, Billa Cosbyja. Čeprva se Albert bori z novimi izzivi in spremembami in skuša ob tem poskrbeti, da ne bo povsem zbledel, je nekaj gotovo - vsi se bomo ob tem dobro zabavali!

 


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala