Moj TV - TV Program za 200+ kanala
P.S. Ljubim te
Zgodba o ljubezni, ki premaga meje smrti...
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena5/10

P.S. Ljubim te

P.S. I LOVE YOU

, 2007., ZDA, 126 min.
P.S. Ljubim teP.S. Ljubim teP.S. Ljubim te
5.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Holly Kennedy (dvakratna oskarjevka Hilary Swank) je lepa in pametna ženska, poročena z ljubeznijo svojega življenja, strastnim, zabavnim in vihravim ircem Gerryem (Gerard Butler). Ko Gerry nekega dne zaradi bolezni nenadoma umre, Holly postane brezvoljna. Edini, ki bi ji lahko pomagal, je človek, ki ga več ni...

A pred smrtjo je Gerry Holly napisal vrsto pisem, ki ji bodo pomagala prebroditi žalost in na novo odkriti samo sebe. Prvo sporočilo, ki ji naroča, naj ponovno polno zaživi, prispe, ko Holly praznuje trideseti rojstni dan: v obliki torte in – na njeno veliko presenečenje – kasete. V naslednjih tednih prispe še več presenetljivih pisem. Vsako Holly pošilja novi dogodivščini naproti in vsa se končajo na enak način: “P.S. Ljubim te.” Hollyjino mater (Kathy Bates) ter najboljši prijateljici Denise (Lisa Kudrow) in Sharon (Gina Gershon) začne kmalu skrbeti, da so ta pisma prikovala Holly v preteklost, v resnici pa jo pošiljajo novi prihodnosti naproti.

V filmu P.S.  Ljubim te, ki govori o poroki, prijateljstvu in o tem, kako lahko močna ljubezen preobrne končnost smrti v nov začetek življenja, so Gerryjeve besede vodič, ki Holly popelje na ganljivo, razburljivo in zabavno popotovanje. V filmu igrajo dvakratna dobitnica oskarja Hilary Swank (Punčka za milijon dolarjev, Fantje ne jočejo), Gerard Butler (300), Lisa Kudrow (TV nanizanka Prijatelji), Harry Connick Jr., Gina Gershon, Jeffrey Dean Morgan in oskarjevka Kathy Bates (oskarja je dobila za vlogo v filmu Misery, še dvakrat pa je bila zanj nominirana).


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala