Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Edison
Mladi novinar s pomočjo izkušenega reporterja razkrije mrežo skorumpiranih policistov
  • Naša ocena5/10
  • Vaša ocena7/10

Edison

Edison

, 2005., ZDA, 92 min.
EdisonEdisonEdisonEdison
7.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Mladi idealistični novinar Joshua Pollack (Justin Timberlake) odkrije mrežo skorumpiranih policistov in se odloči razkriti celo organizacijo. Ker na ta način spravi v nevarnost sebe in svoje bližnje, je prisiljen združiti moči z izkušenim novinarjem Ashfordom (Morgan Freeman), najboljšim preiskovalcem javnega tožilstva Wallaceom (Kevin Spacey) ter s policistom (LL Coll J), ki želi ohraniti čisto vest.

Edison je mesto, kakršnih kar mrgoli v ZDA - mesto, v katerem je elitna policijska enota leglo korupcije in kriminala. V času sojenja mladi idealistični novinar Joshua Pollack (Justin Timberlake) začne odkrivati mrežo policistov, ki svojo značko izkoriščajo za kriminalna dejanja, in odloči se razkriti celotno organizacijo.

Potem ko je zaradi preiskave ogrožena njegova urednica, spozna, da ne bo mogel biti kos novonastali situaciji in da pod vprašajem ni več samo resnica, temveč tudi njegovo življenje in življenje njegovih bližnjih. Tako je prisiljen združiti moči z izkušenim novinarjem Ashfordom (Morgan Freeman), ki je v zatonu svoje kariere, najboljšim preiskovalcem javnega tožilstva Wallaceom (Kevin Spacey) in s policistom (LL Coll J), ki ga razjeda krivda, ker je del takšne policije, in ki odvrača pomoč svoje enote v zameno za čisto vest. Vsi skupaj bodo v iskanju resnice odkrili, da so pokvarjeni policisti najhujša oblika kriminalcev...


 


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala